Category Archives: Обавештења ДОГАЂАЈА

– Бесплатан WiFi интернет у студентским домовима

– Студентима станарима студентских домова у Новом Саду доступан је, поред већ постојећег, и бесплатан WiFi интернет у свим студентским домовима и Ресторану бр. 2 (Велика менза). WiFi интернет је доступан у приземљу и холу сваког објекта.

мрежа: scns
шифра: Student4

– Обавештење о року за преузимање упута за смештај за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење о року за преузимање упута за смештај за студенте виших година првог степена студија, студенте другог и трећег степена из осетљивих друштвених група.

Обавештење о почетку продаје Образаца за пријаву на Конкурс

Обавештавају се сви заинтересовани студенти да ће продаја Образаца за пријаву на Конкурс за смештај студената у студентске домове Студентског центра Нови Сад за школску 2014/15. годину почети 1. августа.

Обрасци ће се продавати на Благајни Службе смештаја која се налази у приземљу студентског дома „Слободан Бајић“, у Улици Др Симе Милошевића број 10.

Цена Образаца за пријаву на Конкурс за смештај студената у студентске домове Студентског центра Нови Сад за школску 2014/15. годину ће износити 300,00 динара.

– Обавештење о року за преузимање упута за смештај за студенте из осетљивих друштвених група

Обавештење о року за преузимање упута за смештај за студенте виших година првог степена студија, студенте другог и трећег степена из осетљивих друштвених група.

АКЦИЈА: Yuco Хемија и Multiactiv

Yuco Хемија и Multiactiv козметика наградили су поклон пакетима победнике изобора „Најлепша соба у студентском дому“, а утешне награде додељене су и осталим учесницима.
Акција је реализована у сарадњи са Студентским центром Новог Сада у оквиру које је у сваком дому по једна соба проглашена најлепшом, а победнике су бирали сами студенти. Наиме, за учешће је било потребно да студенти пошаљу фотографију на којој су у својој соби и да назначе из ког дома шаљу фотографију. Пристигле фотографије објављиване су на фејсбук профилу Multiactiv козметике, тако да су студенти „лајковањем“ бирали собе које су по њима најлепше. Фотографије су пристизале од 6. до 12. децембра, а свечано проглашење победника одржано је у петак у Ресторану 10 Студентског центра.
Све је било супер и професионално. Поклони су дивни! Пресрећна сам, посебно што смо поклоне добили пред Нову годину!“ рекла је студенткоња Мина Ђилас, која је освојила једну од главних награда.
Јефимија Колашинац, ПР Yuco Хемије и Multiactiv козметике:
Ово је прва акција коју смо реализовали у сарадњи са Студентским центром Новог Сада. Веома смо задовољни како је све протекло и надамо се да ће сличних акција бити и убудуће. Студенти који су учествовали максимално су се потрудили да освоје награде и када смо видели да пристигле фотографије имају преко 2.000 „лајкова“, одлучили смо да поред најављених поклон пакета, поделимо награде и осталим учесницима. Заиста су заслужили.
Извор: www.instore.rs

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Translate »