Monthly Archives: децембар 2012

АКЦИЈА: Yuco Хемија и Multiactiv

Yuco Хемија и Multiactiv козметика наградили су поклон пакетима победнике изобора „Најлепша соба у студентском дому“, а утешне награде додељене су и осталим учесницима.
Акција је реализована у сарадњи са Студентским центром Новог Сада у оквиру које је у сваком дому по једна соба проглашена најлепшом, а победнике су бирали сами студенти. Наиме, за учешће је било потребно да студенти пошаљу фотографију на којој су у својој соби и да назначе из ког дома шаљу фотографију. Пристигле фотографије објављиване су на фејсбук профилу Multiactiv козметике, тако да су студенти „лајковањем“ бирали собе које су по њима најлепше. Фотографије су пристизале од 6. до 12. децембра, а свечано проглашење победника одржано је у петак у Ресторану 10 Студентског центра.
Све је било супер и професионално. Поклони су дивни! Пресрећна сам, посебно што смо поклоне добили пред Нову годину!“ рекла је студенткоња Мина Ђилас, која је освојила једну од главних награда.
Јефимија Колашинац, ПР Yuco Хемије и Multiactiv козметике:
Ово је прва акција коју смо реализовали у сарадњи са Студентским центром Новог Сада. Веома смо задовољни како је све протекло и надамо се да ће сличних акција бити и убудуће. Студенти који су учествовали максимално су се потрудили да освоје награде и када смо видели да пристигле фотографије имају преко 2.000 „лајкова“, одлучили смо да поред најављених поклон пакета, поделимо награде и осталим учесницима. Заиста су заслужили.
Извор: www.instore.rs

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Истраживање ГАЛУМЕД

Истраживање ставова студената – корисника услуга „Студентског центра Нови Сад“ О КВАЛИТЕТУ СМЕШТАЈА; Нови Сад, децембар 2012.

Агенција Галумед је за потребе Студентског центра Нови Сад спровела истраживање о задовољству студената смештајем и условима живота у објектима СЦНС. Истраживање је спроведено на узорку од 800 испитаника, који репрезентује популацију корисника услуга СЦНС. Теренски део истраживања спроведен је у периоду од 25. новембра до 3. децембра 2012. године.
По окончању истраживања, узорак је пондерисан по полу и години студија. За овако избалансирани узорак се може рећи да у потупоности репрезентује истраживану популацију, тј. кориснике услуга СЦНС.

Translate »