Monthly Archives: август 2015

Информације у вези с Конкурсом за смештај студената у студентске домове за текућу школску годину

Поштовани студенти,

Информације у вези с Конкурсом за смештај студената у студентске домове за школску 2015-16. годину можете добити позивом на бројеве телефона: 021/210-2445; 021/210-2440; 021/210-2441, ваше питање можете послати и путем електронске поште на имејл: sluzba.smestaja@scns.rs

Појашњење у вези с радовима у студентским домовима и повратком студената у студентске домове

Поштовани студенти,

Дозволите да вам појаснимо неколико чињеница у вези са радовима у студентским домовима и нашом молбом вама да, уколико је то могуће, одложите свој повратак у дом.

Најважније је да знате да сви студенти који имају потребу да буду у дому у периоду од 21. августа до 10. септембра могу бити у дому у том периоду. Ови студенти могу бити смештени и у свом дому и у својој соби, ако су спремни да се суоче са околностима до којих ће доћи током извођења радова.

Конкретно, ове околности се односе на буку и повремене нестанке електричне енергије, уз напомену, да ће се извођачи трудити да не искључују електричну енергију у читавом дому у исто време, него ће се искључивати поједини делови дома, спрат, крило или неколико соба, онако како техничке могућности буду дозвољавале, и то, што је краће могуће. У једној соби извођач ће радити два дана, по највише 45 минута и трудиће се да се направи што мање нереда, користиће заштитне фолије.

Студенти који не желе да буду суочени са овим околностима, а неопходан им је боравак у дому у периоду извођења радова, могу бити смештени у студентски дом у којем су радови већ завршени, а када се радови у њиховом матичном дому заврше могу се вратити у свој дом и своју собу.

Молба студентима за одлагање повратка у студентске домове због радова на замени унутрашње расвете у студентским домовима

Поштовани,

у августу месецу и првој половини септембра у свим студентским домовима изводиће се радови на замени унутрашње расвете у циљу енергетске ефикасности и побољшавања услова становања.

У том смислу Вас најљубазније молимо да Ваш повратак у СД у ком станујете одложите колико год сте у могућности тј. померите бар до 10.09.2015. године.

Радове нисмо могли раније почети због поштовања законске процедуре везане за израду пројекта и избора најповољнијег понуђача.

Радови су обимни и подразумевају буку и прашину и искључење електричне енергије по собама и стога се надамо да ћете прихватити нашу сугестију о померању Вашег повратка у СД у ком станујете.

Студенти којима је смештај неопходан у том периоду, а уколико радови не буду завршени у дому у којем станују, биће распорећени у студентске домове где ће поменути радови бити завршени.

Молимо Вас да што пре обавестите управника студентског дома у ком сте смештени о Вашем ставу, путем е-маила или телефоном.

Translate »