Monthly Archives: септембар 2019

Прелиминарна листа за студенте прве године првог степена студија

– Објављена је Прелиминарна ранг листа за студенте прве године првог степена студија.

Прелиминарна листа за студенте прве године првог степена студија који су конкурисали за смештај у студентским домовима Студентског центра Нови Сад у Новом Саду, Зрењанину и Сомбору за школску 2019/2020. годину.

(Прелиминарна ранг листа је листа на којој се налазе имена свих студената који су конкурисали за смештај у студентском дому. На Прелиминарној листи се не може видети да ли је неко остварио право на смештај или није, може се видети колико је студената конкурисало и како је који студент рангиран на основу постигнутог броја бодова. Након истека осмодневног рока за приговоре објавићемо Коначну ранг листу на којој ће бити подвучена црта и на којој ће се видети који студенти су остварили право на смештај у студентском дому.)

– Јеловник

-Јеловник се формира на 15 дана
Јеловник за актуелни период

Листа алергена у храни

– Обавештење

– Студентски ресторан бр. 3, који се налази у Улици Владимира Перића Валтера бр.5, због техничких проблема престаје са радом, од понедељка, 16. септембра.

– Студентски ресторан бр. 2, који се налази у Улици др Симе Милошевића бр. 4, ће почети са радом од понедељка, 16. септембра. У овом Ресторану ће од понедељка, 16. септембра, бити у функцији инфокиоск за аутоматску допуну оброка на студентској картици.

– Студентски ресторан бр. 3 ће почети са радом одмах након отклањања техничких проблема, о чему ћемо студенте кориснике услуге исхране благовремено обавестити.

Translate »