Установа студентског стандарда
Студентски центар у Новом Саду
Др Симе Милошевића 4
21102 Нови Сад

Телефон: 021 458 926,
Е-маил: studentski.centar@scns.rs

***ВАЖНО***Обавештење о повратку студената у студентске домове

Поштовани студенти,

Обавештавамо вас да је, после двомесечне принудне паузе, омогућен ваш повратак у студентске домове Студентског центра Нови Сад. Студентски домови ће за све студенте који у овом периоду имају обавезе на факултетима и високошколским установама бити на располагању од петка, 15. маја, од 08 часова ујутру.

Студентски Ресторан број 2, који се налази у Ул. др Симе Милошевића бр. 4, ће почети са радом 15. маја.
Оброци ће се послуживати по следећем распореду:
– доручак од 7 до 9 часова
– ручак од 10 часова и 30 минута до 16 часова
– вечера ће се делити у виду сувог оброка. Сваког дана, за време ручка, студенти ће моћи да преузми вечеру за тај дан.

Сви објекти Установе студентског стандарда Студентски центар Нови Сад су редовно хигијенски одржавани и више пута дезинфиковани и безбедни за повратак студената. Иако је ванредно стање окончано, епидемиолошка ситуација је и даље озбиљна тако да се сви морамо придржавати прописаних ванредних мера. Због безбедности и здравља вас самих и свих особа из вашег окружења, апелујемо на све студенте станаре студентских домова да се придржавају општих хигијенских мера препоручених од надлежних органа, да поштују прописану физичку дистанцу и да се, у складу са препоруком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, у студентске домове врате искључиво уколико имају испитне обавезе, лабораторијске или практичне вежбе.

Студенти који имају потребу да се врате у студентски дом треба да са свог факултета или високошколске установе Служби смештаја Студентског центра Нови Сад доставе потврду којом ће доказати да у наредном периоду имају испитне обавезе, лабораторијске или практичне вежбе.

Желимо вам срећан повратак у студентске домове!

У Новом Саду, 12. маја 2020. године

УСТАНОВА СТУДЕНТСКОГ СТАНДАРДА СТУДЕНТСКИ ЦЕНТАР НОВИ САД